Create energy for independency

Create energy for independency

EUROPE’S BIGGEST OFFSHORE ENERGY CONFERENCE!

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan de Suriname Energy Chamber, Phoenix Development Company en Firebird LNG in Amsterdam voor de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC 2022) op 29 en 30 november 2022! 

Offshore Energy Exhibition & Conference is waar de energietransitie plaatsvindt. Het is Europa’s toonaangevende evenement voor de gehele offshore-energie-industrie en een kans om bedrijfsleiders, hooggekwalificeerde experts en professionals over de hele wereld te bereiken. Twee dagen vol netwerkmogelijkheden, kennis delen en samen de toekomst van energie vormgeven.

Sander Vergroesen, algemeen directeur van IRO, zal de Surinaamse delegatie voorstellen aan de belangrijkste bedrijven van de OEEC, evenals een netwerksessie met het Havenbedrijf Rotterdam, de technische adviseurs van het Havenbedrijf Nickerie.

Kom en krijg een voorsprong op de relaties en partnerschappen die Surinaamse bedrijven nodig hebben om deel te nemen aan de ontwikkeling van de nieuwe energie-industrie van Suriname.

80 sprekers 450 exposanten 55 uur inhoud 82 nationaliteiten 9000 bezoekers

Neem contact met ons op om je in te schrijven! +597 722 0390

Laten we Suriname bouwen!